DONATEUR WORDEN


Bent u al jarenlang lid van CJV Timotheüs en bent u niet meer actief betrokken, maar wilt u wel CJV blijven ondersteunen? Dat kan! Wordt dan donateur. U bepaalt zelf hoeveel u wilt doneren. Elk jaar, rond het einde van het jaar, komen leden van de CJV bij u aan de deur om het door u opgegeven bedrag op te halen.

HOE WORDT U DONATEUR?

Heel simpel. U stuurt een e-mail naar financieel@cjvtimotheus.nl. Daarin geeft u aan dat u donateur van CJV Timotheüs Enter wilt worden en met welk bedrag u ons per jaar ondersteunt. Aan het einde van het jaar zullen wij bij u aan de deur komen, om het bedrag op te halen. Vermeld bij uw aanmelding altijd even uw woonadres.

DAGBOEKJES ACTIE

Naast alleen donateur worden kunt u ook nog gebruik maken van onze dagboekjes actie. Dit is een Christelijk dagboek genaamd Immanuël en biedt ondersteuning bij het lezen van de Bijbel. Als u interesse heeft om naast donateur te worden ook jaarlijks het dagboek Immanuël te ontvangen, vermeld dit dan even in uw e-mail aan onze penningmeester.

Heeft u nog vragen over het zijn of worden van donateur? Stel deze dan gerust! Contactadressen kunt u vinden op onze website (klik hier om direct op de juiste pagina te komen).